ویژگی های بهترین لپ تاپ برای معماری

وبلاگي براي علاقه مندان به راه اندازي كسب و كار

دوشنبه ۲۳ مهر ۰۳

ویژگی های بهترین لپ تاپ برای معماری

بهترین لپ تاپ برای معماری ۲۰۲۳ باید ویژگی های خاصی داشته باشد و بتواند ابزار ها و نرم افزار های مخصوص معماری را به خوبی اجرا کند. داشتن لپ تاپ مناسب با شغلتان می تواند تا حد زیادی امور شغلی شما را بهبود ببخشد و به پیشرفت کارتان کمک کند. رشته معماری یکی از رشته هایی است که در یک دهه اخیر دچار تغییرات زیادی شده و به مرور زمان ابزار کار آن نیز دچار دگرگونی شده اند به طوری که هم اکنون بیشتر کارهایش با لپ تاپ انجام می شود. البته شما با هر لپ تاپی نمی تواند کار های مربوط به  شغل معماری را انجام دهید و می بایست از لپ تاپ هایی که برای این کار مناسب هستند بهره بگیرید. ما در این مطلب سعی داریم بهترین لپ تاپ ها برای معماری را که در سال 2023 به بازار عرضه شدند را  در سایت ایران پشتیبان به شما معرفی کنیم.

ویژگی لپ تاپ های مناسب معماری

کسانی که کار معماری و نقشه کشی انجام می دهند برخلاف قبلا که از خط کش ها و ابزار زیادی برای طراحی و کار خود استفاده می کردند، از لپ تاپ برای انجام کارهای استفاده می کنند. بهترین لپ تاپ برای معماری دارای ویژگی های خاصی می باشد که هر لپ تاپی این ویژگی ها را ندارد. در ادامه مهم ترین ویژگی های این لپ تاپ ها را برای شما توضیح می دهیم که باید در هنگام خرید لپ تاپ گیمینگ به آن دقت نمایید.

CPU یا پردازنده مرکزی

مهم ترین بخش هر سیستمی پردازنده مرکزی آن می باشد. برای انجام کارهای مربوط به رشته معماری که اغلب  کار با نرم افزارهای مختلف می باشد، هرچه پردازنده مرکزی لپ تاپ شما قوی تر باشد برنامه ها  را سریع تر به اجرا درمی آورد. بهترین پردازنده مرکزی مناسب برای کار معماری باید حداقل سی پی یو 4 هسته ای داشته باشد.

پردازنده  گرافیکی

اصلی ترین سخت افزاری که در پردازش، تصویر سازی، شبیه سازی و نقشه کشی مورد استفاده قرار می گیرد و نقشی مهم را دارد، پردازنده گرافیکی یا کارت گرافیک می باشد. اگر لپ تاپ شما کارت گرافیک مجزا نداشته باشد و یا اینکه کارت گرافیک ضعیفی داشته باشد، نمی تواند به خوبی و با سرعت بالا برنامه ها را اجرا کند و سنگینی کار بر روی پردازنده مرکزی لپ تاپ می افتد. به همین علت می بایست در زمان خرید لپ تاپ حتما به کارت گرافیک آن توجه نمایید.

نمایشگر

 هرقدر مشخصات سخت افزاری لپ تاپ شما قوی باشد، اگر نمایشگر مناسبی نداشته باشید نمی تواند تجربه کاری خوبی را برای شما به ارمغان بیاورد. در اغلب صفحه نمایش های امروزی از دو نوع پنل TN و IPS استفاده می شود. لپ تاپ هایی که در آن ها از پنل های IPS استفاده شده است گزینه بهتری برای معماری می باشند زیرا دقت رنگ بالاتری دارند  و در طراحی ها و مدل سازی ها که جزئیات زیادی نیاز دارند، بهتر می باشند.

فضای ذخیره سازی

حافظه ذخیره سازی یا هارد دیسک لپ تاپ بخش دیگری است که باید به آن توجه نمایید. امروزه دو نوع هارد دیسک HDD و SSD وجود دارند که اختلاف قیمت زیادی با هم دارند. هاردهای SSD به مراتب سرعت بیشتری از هاردهای HDD دارند به همین علت بهتر است که لپ تاپی را انتخاب کنید که در آن از نوع هارد دیسک استفاده شده است. در این حالت است که نرم افزارها با سرعت بیشتری اجرا خواهند شد.

حافظه 

RAM

رم یا حافظه موقت یک ماژول حافظه قوی است که وظیفه آن نگهداری از داده های در حال پردازش می باشد. هرقدر ظرفیت حافظه رم بالاتر باشد، پردازنده می تواند که فرایند محاسبات را با سرعت بیشتری انجام دهد. پس با بالا بودن ظرفیت و فرکانس رم، لپ تاپ شما بهتر و سریع تر نرم افزارهای مربوط کار معماری مانند V-Ray، Adobe و… را اجرا می کند. حداقل رم لازم برای کارهای معماری 16 گیگابایت حافظه باید داشته باشد.

 

۰ ۰
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.