روش پازلینگ دکتر منوچهرزاده یکی از روش های یادگیری سریع زبان انگلیسی است که نیازمند تمرین و تکرار بسیار زیادی است اما تا حالا شده کسی (یا خودتون) از شما بپرسه چند ساله با مسئله ی یادگیری زبان انگلیسی درگیر هستید؟
از اول (زمان مدرسه) تا حالا چقدر تونستید جلو ببرید میزان تسلط تون بر زبان انگلیسی رو؟
احتمالا جواب شما به این سوالا یکم نا امید کننده س. که اگه اینطور نبود، الان مشغول خوندن این نوشته نبودید.
اما به نظرتون چرا؟
قطعا علتش صرف نکردن وقت کافی برای یادگرفتن انگلیسی نیست. چون چیزی که مسلمه اینه که همه ما مدت هاست به فکرش هستیم و داریم به سمتش قدم برمیداریم.
به عقیده ی ما، ریشه ی مشکل در انتخاب روش مناسب یادگیری سریع زبان انگلیسی نهفته س.
اگر روش آموزش زبان انگلیسی در کلاس های درس توی کشور ما (چه مدرسه و چه مؤسسات خصوصی) متناسب با ساختار ذهن و مبتنی بر نتایج تحقیقات به روز زبان شناسان بود، الان حداقل آمار امیدوار کننده تری داشتیم از تکلم کنندگان انگلیسی در کشور.
اینجا احتمالا می پرسید که روش مناسب یادگرفتن انگلیسی از نظر ما چیه؟ و اینکه دقیقا چیکار کنیم که بهتر بتونیم زبان انگلیسی رو یاد بگیریم؟
توی این مقاله پیش از معرفی شیوه های مختلف فراگیری زبان انگلیسی، از ویژگی های یک سبک یادگیری خوب صحبت می کنیم، چند تا از روش های رایج در دنیا رو بر می شماریم و در نهایت روش توصیه شده ی دکتر منوچهرزاده (پازلینگ – Puzzling) رو معرفی می کنیم.
ویژگی های یک روش مؤثر برای یادگیری سریع زبان انگلیسی
خوشبختانه در زمانه ی ما روش ها و منابع بی شماری برای آموختن زبان انگلیسی وجود داره. از کلاس های آموزش انگلیسی گرفته تا فیلم و سریال زیرنویس دار و پادکست و…
این فراوانی البته ممکنه باعث سردرگمی شما در انتخاب اونها بشه و در نتیجه بعد از مدتی شما رو از نتیجه ی مطلوب دور کنه.
به همین خاطر موقه ی تعیین روش آموزش، بهتره این نکات رو مد نظر داشته باشید:
جامع و شامل باشه
یعنی تا حد ممکن هر چهار مهارت زبانی (Listening, Reading, Speaking, Writing) شما رو تقویت کنه. البته فراموش نکنید که ترتیب فراگیری این چهار مهارت بایستی هوشمندانه رعایت بشه. برای مثال اگه در ابتدای مسیر یادگیری سریع زبان انگلیسی هستید، بهتره روی مهارت های ورودی (شنیدن و خواندن) تمرکز بیشتری داشته باشید.
متناسب با ویژگی های شخصیتی شما باشه
آموزش زبان انگلیسی برای هر فرد متفاوته. شما ممکنه همیشه پر انرژی سر کلاس حاضر بشید، اما برای دوستتون کلاس درس مثل قرص خواب باشه.
برای کسب بیشترین بازدهی از انرژی و وقتی که صرف آموختن زبان می کنید، هماهنگی متد یادگیری با خصوصیات خودتون رو در نظر داشته باشید.
حس های شنیداری، دیداری، و لامسه رو به کار بگیره
مسلمه که هرچه بیشتر با مطالب آموختنی زبان درگیر بشید و با احساسات مختلف بهش بپردازید، یادگیری عمیق تری رو رقم می زنید. مثلا دیدن متن (transcript) پادکستی که دارید گوش میدید، و یا نوت برداری از زیرنویس فیلمی که دارید می بینید میتونه اون جمله یا عبارت انگلیسی رو تا ابد توی ذهن شما حک کنه.
- ۲۳ بازديد
- ۰ نظر